Autoruiten tinten

Logo Sticker & Film

Adresgegevens:
Brasem 35
4941 SE Raamsdonksveer

Tel: +31 629 198 182
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.facebook.com/stickerandfilm

KvK nummer: 59526114
BTW nummer: NL001643462B57

Autoramen tinten

Autoramen tinten

Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn wanneer u meer informatie wil met betrekking tot het tinten van uw autoruiten. 

Auto belettering

Belettering

Of het om uw volledig eigen ontwerp gaat of bedrijfsreclame met uw logo, wij kunnen u in al uw bestickering wensen voorzien.

panden voorzien van folie

Panden voorzien van folie

Wilt u uw kantoor of woning voorzien van UV werende,warmte- werende, of privacy folie? Bekijk de mogelijkheden die wij bieden.

Voor het tinten van uw auto ramen kunt perfect terecht bij Sticker and Film. Wij tinten uitsluitend met het merk Suntek en brengen deze op een professionele wijze aan op uw auto. Wij werken enkel met black on black folie (zwarte folie) van hoge kwaliteit. Meer informatie met betrekking tot onze folies, of de verschillende mogelijkheden vindt u hieronder.


Autoruiten tinten met folie

U heeft de keuze uit verschillende soorten tinten. Hieronder vindt u een overzicht.

 • 5% licht doorlatend (limostyle)
 • 20% licht doorlatend (dit is wat de meeste auto’s vanaf de fabriek meekrijgen)
 • 35% licht doorlatend
 • 50% licht doorlatend
 • 70% licht doorlatend (dit wordt meestal gebruikt voor de voorramen en wordt geleverd met certificaat)

ramen-tinten-Volkswagen Passat  ramen-tinten-02


Voordelen van het tinten van uw ramen

Het tinten van uw ruiten zorgt niet alleen voor een vernieuwde look voor uw auto. Het brengt nog meer voordelen met zich mee. Enkele andere voordelen van het tinten zijn hieronder te vinden.

 • Onze folie is voor 99% UV werend. Dit is perfect voor mensen met een zonneallergie en gaat tevens het verkleuren van uw interieur tegen.
 • Door de stevige folie die wij gebruiken, wordt uw ruit voorzien van een hogere krasbestendigheid.
 • Tevens is de folie inbraakwerend. Door de folie op uw ruit blijft het raam intact wanneer ze deze proberen kapot te slaan. De ruit zal niet versplinteren. Ook is er door de folie minder goed zichtbaar wat er in uw voertuig ligt.
 • De binnenkant van uw auto zal in de zomer minder warm worden door de UV werende laag. In de winter zullen uw autoruiten minder snel bevriezen.

Prijsincatie tinten autoruiten

Bij Sticker and film worden de draai ramen altijd uit uw auto gehaald dit is vanwege de betere afwerking die we aan uw ramen kunnen geven. Hieronder vindt u een prijsincatie met betrekking tot de verschillende werkzaamheden.

Voor een 3 deurs auto: vanaf € 200,- incl btw.
Zoals een Seat Ibiza, Opel Corsa, VW Golf 4 etc.

Voor een 5 deurs: vanaf € 250,- incl btw.
Zoals een VW Golf 5, Seat Toledo, Opel Vectra, Seat Leon etc.

Voor een station/SUV : vanaf € 275,- incl btw.
Dit is afhankelijk van de grootte van uw station  

Voor meer informatie met betrekking tot onze prijzen, raden wij u aan contact met ons op te nemen. 
Alle prijzen zijn slecht een indicatie. De prijs is altijd afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden en het gebruikte materiaal.

Ramen tinten van uw bedrijfspanden

Voor het tinten van de ruiten van uw pand(en) kunt u perfect terecht bij Sticker and Film. Ook hierbij tinten wij uitsluitend met Suntek. Wij werken met verschillende soorten folies.

 • Spiegel folie
  Deze folie is te verkrijgen in verschillende tinten. Zo kunt u gebruik maken van een folie met een lichtdoorlatendheid van 7% of van 14%.
 • UV werende folie
  Deze folie is niet zichtbaar en wordt vaak gebruikt voor winkelpanden om de verkleuring van uw producten tegen te gaan. De folie houdt voor 99% de UV straling tegen. U heeft de keuze uit verschillende soorten zwarte folies, met de verschillende soorten tinten.
 • Etched folie
  Dit is de bekende witte folie die je vaak binnen ziet om kantoren van elkaar te scheiden. De folie is ideaal om binnen te gebruiken en uw bedrijfslogo en/of slogan kan hieruit worden gesneden.

Meer informatie?

Voor meer informatie of vragen met betrekking tot het tinten van uw ruiten, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina. Ook voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

5 voordelen van ramen tinten

1. Uitstraling

Verfraai uw auto, (kantoor)pand of woningDoor het tinten van autoruiten en/of (kantoor)panden, verfraait u de uitstraling van uw auto en/of (kantoor)pand aanzienlijk. Sticker and Film heeft een groot assortiment met diverse decoratieve raamfolies.

2. Veiligheid

Voorkom ongelukken en schadeDoor het aanbrengen van de folie, komt er een laag op uw ruit, waardoor deze niet uit elkaar spat. De folie zorgt ervoor dat de ruit bij elkaar gehouden wordt en deze in een keer verwijderd kan worden. Ook zal een lage zon minder problemen vormen.

3. Behoud van interieur en meubels

Minder straling zorgt voor minder slijtageDiverse folies houden de straling van de zon tegen en zorgen er dan ook voor dat de kwaliteit van het interieur van uw auto of de meubels in uw (kantoor)pand wordt behouden. Dit zorgt er gelijk voor dat het minder warm wordt in uw auto of (kantoor)pand.

4. Inkijkwering

Minder inkijk zorgt voor minder inbrakenDe folie zorgt ervoor dat er minder gemakkelijk door de ruiten naar binnen kan worden gekeken, waardoor men niet precies kan zien wat zich in de auto of in het pand bevindt. Van binnen naar buiten kijken kan echter nog wel.

5. Energiebesparing

Bespaar op je energierekeningDe folie houdt niet alleen zomers de warmte buiten, maar zorgt er ook voor dat 's winters de warmte binnen wordt gehouden. Zo bespaar je het hele jaar op je energierekening. De kachel kan in de winter iets lager en in de zomer hoeft de airconditioner minder te doen.