Belettering

Logo Sticker & Film

Adresgegevens:
Brasem 35
4941 SE Raamsdonksveer

Tel: +31 629 198 182
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.facebook.com/stickerandfilm

KvK nummer: 59526114
BTW nummer: NL001643462B57

Autoramen tinten

Autoramen tinten

Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn wanneer u meer informatie wil met betrekking tot het tinten van uw autoruiten. 

Auto belettering

Belettering

Of het om uw volledig eigen ontwerp gaat of bedrijfsreclame met uw logo, wij kunnen u in al uw bestickering wensen voorzien.

panden voorzien van folie

Panden voorzien van folie

Wilt u uw kantoor of woning voorzien van UV werende,warmte- werende, of privacy folie? Bekijk de mogelijkheden die wij bieden.

Hoe kun je beter reclame maken, dan de reclame op uw (kantoor)pand of (bedrijfs)auto weer te geven? Dit is een eenmalige investering waar u een lange tijd plezier van heeft en wat vaak goed overkomt bij uw klanten. En in vergelijking met andere opties tot het maken van reclame, is dit een optie die vaak goedkoper uitvalt en langer meegaat. Sticker and Film verzorgt belettering en bestickering in elke kleur en gewenst formaat.

Belettering op (kantoor)panden

Uw kantoorpand ziet er al snel professioneel uit wanneer uw bedrijfsnaam en/of logo groot op de gevel of de ruiten zichtbaar is. Dit geeft een goede eerste indruk en deze is vaak het meest belangrijk. Ook zullen voorbijgangers uw pand eerder opmerken en dit kan al gauw zorgen voor meerdere, nieuwe klanten.

Een project door Sticker and Film, bestickering op een bedrijfsvoertuig Een voorbeeld van een bestickering gedaan door Sticker and Film


Belettering op (bedrijfs)auto's

Veel onderweg met uw (bedrijfs)auto en wil u uw bedrijf iets meer onder de aandacht brengen? Dan is het beletteren van uw (bedrijfs)voertuig wellicht iets voor u. Vooral wanneer u zich tijdens de spits op de weg bevind, is de kans groot dat andere mensen uw (bedrijfs)naam opmerken.

Interesse in belettering?

Wanneer u interesse heeft in belettering op uw (kantoor)pand, is het verstandig allereerst na te denken over een goed ontwerp. Wanneer u deze heeft, kunt u contact met ons opnemen om zo de vervolg stappen door te nemen. 

Indien u een eigen idee heeft met betrekking tot uw belettering, is dit uiteraard bespreekbaar. U kunt dan zelf een ontwerp aanleveren (in de vorm van een 'EPS file'), of u kunt (samen met ons) een ontwerp maken. Het uitwerken van een ontwerp brengt extra kosten met zich mee, welke geheel afhankelijk zijn van de grootte van uw opdracht.

Aanhanger met bestickering, voorzien door Sticker and Film Sticker and Film voorziet al uw voertuigen van bestickering


Full colour print

U kunt voor uw full colour print terecht bij Sticker and film. Wat houdt een full colour print precies in?
Full colour print kunt u beschouwen als een foto wat u op uw auto, vrachtwagen, pand of reclamezuil wilt hebben. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het maken. Wij printen de gewenste reclame op de folie en sealen dit zodat de levensduur van de folie verlengd wordt. We werken uitsluitend met 3M folie, aangezien dit kwalitatief het beste folie is voor de fcp. Met de full colour print kunt u uw reclame nog dichter naar uw eigen doelgroep brengen.

U kunt de full colour print gebruiken voor verschillende uit einde, denkt u vooral aan:

  • Full colour wrap (car wrap)
  • Reclame betellering
  • Bedrijfs reclame op uw voorgevel (ramen)
  • Canvas prints
  • Wandbekleding


Prijzen van belettering

Het beletteren van een auto of pand kan op veel verschillende manieren. Vandaar dat wij hier geen prijsvoorbeelden van kunnen geven. Stuur, wanneer u meer informatie wil of een vrijblijvende offerte, een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verwijderen van uw oude folie

Wilt u uw folie laten verwijderen door een professioneel bedrijf? Dit is uiteraard mogelijk bij Sticker and Film en kan op locatie. Omdat wij uitsluitend in de weekenden werken, is dit ideaal voor u zodat wij u niet hoeven te hinderen in uw agenda

5 voordelen van ramen tinten

1. Uitstraling

Verfraai uw auto, (kantoor)pand of woningDoor het tinten van autoruiten en/of (kantoor)panden, verfraait u de uitstraling van uw auto en/of (kantoor)pand aanzienlijk. Sticker and Film heeft een groot assortiment met diverse decoratieve raamfolies.

2. Veiligheid

Voorkom ongelukken en schadeDoor het aanbrengen van de folie, komt er een laag op uw ruit, waardoor deze niet uit elkaar spat. De folie zorgt ervoor dat de ruit bij elkaar gehouden wordt en deze in een keer verwijderd kan worden. Ook zal een lage zon minder problemen vormen.

3. Behoud van interieur en meubels

Minder straling zorgt voor minder slijtageDiverse folies houden de straling van de zon tegen en zorgen er dan ook voor dat de kwaliteit van het interieur van uw auto of de meubels in uw (kantoor)pand wordt behouden. Dit zorgt er gelijk voor dat het minder warm wordt in uw auto of (kantoor)pand.

4. Inkijkwering

Minder inkijk zorgt voor minder inbrakenDe folie zorgt ervoor dat er minder gemakkelijk door de ruiten naar binnen kan worden gekeken, waardoor men niet precies kan zien wat zich in de auto of in het pand bevindt. Van binnen naar buiten kijken kan echter nog wel.

5. Energiebesparing

Bespaar op je energierekeningDe folie houdt niet alleen zomers de warmte buiten, maar zorgt er ook voor dat 's winters de warmte binnen wordt gehouden. Zo bespaar je het hele jaar op je energierekening. De kachel kan in de winter iets lager en in de zomer hoeft de airconditioner minder te doen.