U.V. werende folie

Logo Sticker & Film

Adresgegevens:
Brasem 35
4941 SE Raamsdonksveer

Tel: +31 629 198 182
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.facebook.com/stickerandfilm

KvK nummer: 59526114
BTW nummer: NL001643462B57

Autoramen tinten

Autoramen tinten

Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn wanneer u meer informatie wil met betrekking tot het tinten van uw autoruiten. 

Auto belettering

Belettering

Of het om uw volledig eigen ontwerp gaat of bedrijfsreclame met uw logo, wij kunnen u in al uw bestickering wensen voorzien.

panden voorzien van folie

Panden voorzien van folie

Wilt u uw kantoor of woning voorzien van UV werende,warmte- werende, of privacy folie? Bekijk de mogelijkheden die wij bieden.

De etalage is het visitekaartje van een winkel. Deze dient uitnodigend te zijn voor potentiƫle cliƫnten. De door vele beminde zon is echter de grootste etalagevijand. De ultraviolette-straling in het zonlicht veroorzaakt verkleuring. Gevolg: iedere dag de hinderlijke zonwering uit en indraaien, ook in het weekend en tijdens vakanties. En bij een lage stand van de zon in het voor- en najaar heeft de schadelijke straling, die dan vele malen sterker is, toch vrij toegang. Sticker and Film heeft voor u de folie om dit tegen te gaan. Wij bieden verschillende soorten folies aan in ons assortiment.

 

Houd de zon buiten met UV werende folie

Sticker & Film biedt een folie die speciaal ontworpen is om UV straling te weren. Wanneer u deze folie op uw ruit plakt, zal 99,9% van het UV-licht worden geweerd.

Verschillende voordelen
- U beperkt de verkleuring tot een minimum
- Krasbestendige hardcoat laag
- Het zicht in uw etalage blijft behouden
- Tevens verkrijgbaar als een inbraak vertragende folie

 

Inbraak vertragende folie

Deze folie is 100% transparant en is ontworpen om inbrekers hun 'job' een stuk moeilijker te maken. Het voorkomt helaas niet dat ze niet binnen kunnen komen, maar is zodanig ontwikkeld dat de folie bijna ondoordringbaar is. Hierbij een klein voorbeeld. Wanneer een baksteen tegen uw raam wordt gegooid, zal deze er normaal gesproken dwars doorheen gaan. Indien de inbraak vertragende folie op uw raam is aangebracht, zal er alleen een ster in uw raam te zien zijn, doordat de folie uw raam bij elkaar houdt, waardoor het hele raam eruit gehaald moet worden om binnen te komen.

 

Privacy folie

In de automotive branche zie je tegenwoordig steeds vaker dat de ramen getint zijn, maar het wordt de laatste tijd steeds breder toegepast. Zo worden de ruiten van woningen, kantoorpanden en winkelcentra ook steeds vaker getint. De folie die hiervoor wordt gebruikt, wordt ook wel privacy folie genoemd. Dit is in verschillende soorten te vinden en kan op vrijwel alle glazen oppervlaktes worden toegepast.

UV-werende-folie-01  UV-werende-folie-02

LICHTWERENDE FOLIE

We hebben verschillende soorten folies voor u in ons assortiment. Hier gaat het om de licht werende folie en deze bieden wij in de verschillende percentages aan:

  • 5% licht doorlatend
  • 15% licht doorlatend
  • 20% licht doorlatend
  • 35% licht doorlatend
  • 50% licht doorlatend
  • 70% licht doorlatend

SPIEGELFOLIE

Tevens hebben wij verschillende soorten spiegelfolie.

  • 7% licht doorlatend
  • 14% licht doorlatend


Heeft u interesse in een van deze folies, neem dan gerust contact met ons op. Wij verzorgen graag vrijblijvend een offerte op maat.

5 voordelen van ramen tinten

1. Uitstraling

Verfraai uw auto, (kantoor)pand of woningDoor het tinten van autoruiten en/of (kantoor)panden, verfraait u de uitstraling van uw auto en/of (kantoor)pand aanzienlijk. Sticker and Film heeft een groot assortiment met diverse decoratieve raamfolies.

2. Veiligheid

Voorkom ongelukken en schadeDoor het aanbrengen van de folie, komt er een laag op uw ruit, waardoor deze niet uit elkaar spat. De folie zorgt ervoor dat de ruit bij elkaar gehouden wordt en deze in een keer verwijderd kan worden. Ook zal een lage zon minder problemen vormen.

3. Behoud van interieur en meubels

Minder straling zorgt voor minder slijtageDiverse folies houden de straling van de zon tegen en zorgen er dan ook voor dat de kwaliteit van het interieur van uw auto of de meubels in uw (kantoor)pand wordt behouden. Dit zorgt er gelijk voor dat het minder warm wordt in uw auto of (kantoor)pand.

4. Inkijkwering

Minder inkijk zorgt voor minder inbrakenDe folie zorgt ervoor dat er minder gemakkelijk door de ruiten naar binnen kan worden gekeken, waardoor men niet precies kan zien wat zich in de auto of in het pand bevindt. Van binnen naar buiten kijken kan echter nog wel.

5. Energiebesparing

Bespaar op je energierekeningDe folie houdt niet alleen zomers de warmte buiten, maar zorgt er ook voor dat 's winters de warmte binnen wordt gehouden. Zo bespaar je het hele jaar op je energierekening. De kachel kan in de winter iets lager en in de zomer hoeft de airconditioner minder te doen.