Warmtewerende folie

Logo Sticker & Film

Adresgegevens:
Brasem 35
4941 SE Raamsdonksveer

Tel: +31 629 198 182
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.facebook.com/stickerandfilm

KvK nummer: 59526114
BTW nummer: NL001643462B57

Autoramen tinten

Autoramen tinten

Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn wanneer u meer informatie wil met betrekking tot het tinten van uw autoruiten. 

Auto belettering

Belettering

Of het om uw volledig eigen ontwerp gaat of bedrijfsreclame met uw logo, wij kunnen u in al uw bestickering wensen voorzien.

panden voorzien van folie

Panden voorzien van folie

Wilt u uw kantoor of woning voorzien van UV werende,warmte- werende, of privacy folie? Bekijk de mogelijkheden die wij bieden.

Als uw kantoor of woning de gehele dag in de zon staat, is het begrijpelijk dat de temperatuur erg hoog op kan lopen. Veel bedrijven hebben hierdoor de airco de hele dag aanstaan, waardoor de energierekening erg snel op kan lopen. Met een kleine investering is het mogelijk om deze rekening de kop in te drukken. Als u gebruik maakt van de juiste folie, heeft u twee voordelen. U heeft volop privacy en geen last van de warmte.

warmtewerende-folie-01  warmtewerende-folie-02

WARMTEWERENDE FOLIE

Sticker and Film heeft de perfecte folie die de warmte buiten houdt. Deze speciaal ontwikkelde warmtewerende folie haalt tot 80% van de zonnewarmte uit uw pand, zodat u minder snel uw airco aan hoeft te zetten en daarmee erg veel stroom kan besparen. Wat niet alleen goed is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Deze folie bieden wij in de volgende soorten aan

  • 14% spiegel
  • 20% spiegel
  • 35% spiegel

Heeft u interesse in een van deze folie soorten, neem dan gerust contact met ons op voor een passende offerte.

5 voordelen van ramen tinten

1. Uitstraling

Verfraai uw auto, (kantoor)pand of woningDoor het tinten van autoruiten en/of (kantoor)panden, verfraait u de uitstraling van uw auto en/of (kantoor)pand aanzienlijk. Sticker and Film heeft een groot assortiment met diverse decoratieve raamfolies.

2. Veiligheid

Voorkom ongelukken en schadeDoor het aanbrengen van de folie, komt er een laag op uw ruit, waardoor deze niet uit elkaar spat. De folie zorgt ervoor dat de ruit bij elkaar gehouden wordt en deze in een keer verwijderd kan worden. Ook zal een lage zon minder problemen vormen.

3. Behoud van interieur en meubels

Minder straling zorgt voor minder slijtageDiverse folies houden de straling van de zon tegen en zorgen er dan ook voor dat de kwaliteit van het interieur van uw auto of de meubels in uw (kantoor)pand wordt behouden. Dit zorgt er gelijk voor dat het minder warm wordt in uw auto of (kantoor)pand.

4. Inkijkwering

Minder inkijk zorgt voor minder inbrakenDe folie zorgt ervoor dat er minder gemakkelijk door de ruiten naar binnen kan worden gekeken, waardoor men niet precies kan zien wat zich in de auto of in het pand bevindt. Van binnen naar buiten kijken kan echter nog wel.

5. Energiebesparing

Bespaar op je energierekeningDe folie houdt niet alleen zomers de warmte buiten, maar zorgt er ook voor dat 's winters de warmte binnen wordt gehouden. Zo bespaar je het hele jaar op je energierekening. De kachel kan in de winter iets lager en in de zomer hoeft de airconditioner minder te doen.